Τουρκία

14 Νοεμβρίου 2016 23:28

Ο Ερντογάν έκανε το “προξενιό” σε γνωστό Τούρκο ηθοποιό (Βίντεο)

Ο Τούρκος Πρόεδρος κάλεσε μέσω FaceTime τον πατέρα διάσημου μοντέλου και του ζήτησε το χέρι της εκ μέρους του ηθοποιού Μουράτ Γιλντιρίμ.

Ο Ερντογάν έκανε το “προξενιό” σε γνωστό Τούρκο ηθοποιό (Βίντεο)
-

Ήταν να μη μάθει από τεχνολογία ο “σουλτάνος” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… Αφού κάλεσε μέσω FaceTime τον λαό του να κατέβει στις πλατείες, για χάρη της δημοκρατίας, τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος, τώρα... κάνει και προξενιά για χάρη των “υπηκόων” του!

O Πρόεδρος της Τουρκίας με τη σύζυγό του, Εμινέ, συνάντησαν τυχαία στο αεροδρόμιο της Άγκυρας, τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, Μουράτ Γιλντιρίμ, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τη Μαροκινή βασίλισσα της ομορφιάς και “Μις Αραβία”, Ιμάν Ελ Μπάνι.

Αφού συνομίλησαν για λίγο με το ζευγάρι, ο Ερντογάν έβγαλε το τηλέφωνο και κάλεσε τον πατέρα της κοπέλας μέσω FaceTime για να ζητήσει το χέρι της για χάρη του Τούρκου ηθοποιού. «Οι νέοι τα έχουν βρει μεταξύ τους. Με την ευχή του Θεού και με τη βούληση του Προφήτη Μωάμεθ, ζητάμε την κόρη σας για τον Μουράτ Γιλντιρίμ», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στον πατέρα της κοπέλας, για να λάβει τη θετική απάντηση. Ο Τούρκος Πρόεδρος, αφού τον ευχαρίστησε, ευχήθηκε κάποια μέρα να συναντηθούν και από κοντά.

Ερντογάν - Μουράτ Γιλντιρίμ - αεροδρόμιο - προξενιό

Ο Μουράτ Γιλντιρίμ, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε πολλές τουρκικές σειρές, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις αραβικές χώρες και ιδιαίτερα στο Μαρόκο, αφού τώρα… θα πάρει και το πιο όμορφο κορίτσι της χώρας.

Ερντογάν - Μουράτ Γιλντιρίμ - αεροδρόμιο - προξενιό

Στην Ελλάδα ο Μουράτ Γιλντιρίμ έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Άσι” που προβλήθηκε το 2012.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)