Γενικά

10 Ιουλίου 2016 23:18

Εκδίκηση ορκίζεται ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Μήνυμα τρόμου στέλνει ο Χαμζά Μπιν Λάντεν, απειλώντας πως θα εκδικηθεί τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για τη δολοφονία του ιστορικού ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Εκδίκηση ορκίζεται ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν
-

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα ηχητικό μήνυμα που αποδίδεται στον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Χαμζά, στο οποίο εκτοξεύονται απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα κατά των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Στο διάρκειας 21 λεπτών ηχητικό μήνυμα, που φέρει τον τίτλο «Είμαστε όλοι Οσάμα», ο Χαμζά Μπιν Λάντεν ορκίζεται εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του και υπόσχεται πως θα συνεχίσει τον αγώνα του εμβληματικού ηγέτη της Αλ Κάιντα.

«Θα συνεχίσουμε να σας χτυπάμε και να σας στοχεύουμε στη χώρα σας και στο εξωτερικό ως απάντηση στην καταπίεση των ανθρώπων στην Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, τη  Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη, τη Σομαλία και τον υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο» ακούγεται να λέει. «Η εκδίκηση για τον Οσάμα δεν είναι για τον ίδιον ως πρόσωπο, αλλά για όλους όσους υπερασπίστηκαν το Ισλάμ» συμπληρώνει.

ΧΑΜΖΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ - ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

Ο Χαμζά, ο οποίος είναι σήμερα περίπου 25 ετών, ήταν στο πλευρό του πατέρα του πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ έζησε για ένα διάστημα μαζί του και στο Πακιστάν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)