ΗΠΑ - Καναδάς

11 Ιουνίου 2016 10:36

Βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί άνδρα στο αεροδρόμιο του Ντάλας

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντάλας. Τραυματίστηκε ο άνδρας που πυροβόλησε ο αστυνομικός.

Βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί άνδρα στο αεροδρόμιο του Ντάλας
-

Πανικός επικράτησε έξω από την αίθουσα παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου του Ντάλας την Παρασκευή όταν αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα, τον οποίο και τραυμάτισε.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο και το βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός του αεροδρομίου να σημαδεύει με το όπλο του προς έναν άνδρα, αφότου προηγουμένως έχουν ακουστεί μια σειρά πυροβολισμών.

Ο αστυνομικός ακούγεται να φωνάζει στον ύποπτο «πέσε κάτω» κατ 'επανάληψη, προτού ακουστούν και άλλοι πυροβολισμοί. Παράλληλα, στο βάθος της εικόνας φαίνεται μια γυναίκα, ιδιαίτερα αναστατωμένη, να κλαίει και να φωνάζει.

Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ανακοίνωσε ότι το περιστατικό ξεκίνησε ως μια υπόθεση ενδοοικογενειακής  βίας, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στην συνέχεια εναντίον του ενστόλου με μια πέτρα που κρατούσε στο χέρι.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας φώναζε προς τον αστυνομικό, «πυροβόλησε με, πυροβόλησε με».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχει τραυματιστεί, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ή η ταυτότητα του τραυματία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)