Γενικά

27 Μαΐου 2016 14:34

EgyptAir: Διαψεύδονται “φρέσκα” σήματα από τα μαύρα κουτιά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των μαύρων κουτιών και του κουφαριού του αεροσκάφους. Τι στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

EgyptAir: Διαψεύδονται “φρέσκα” σήματα από τα μαύρα κουτιά
-

Κανένα σήμα δεν έχει ληφθεί από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους της EgyptAir, που συνετρίβη στη Μεσόγειο την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές που συμμετέχουν στις επιτόπιες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι, δεν υπάρχει κανένα σήμα από τα μαύρα κουτιά.

Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, την Πέμπτη, έλεγαν ότι, ελήφθησαν σήματα, τα οποία ήταν ικανά να οδηγήσουν τους ερευνητές στα μαύρα κουτιά και το κουφάρι του αεροσκάφους.

Το μόνο σήμα που έχουν λάβει οι Αρχές είναι εκείνο της τελευταίας καταγραφής του Airbus A320, από τα ραντάρ, λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή του.

Αυτό το σήμα στάθηκε και αφορμή για την οριοθέτηση του σημείου των ερευνών, στο οποίο έχουν ήδη εντοπιστεί συντρίμμια, ανθρώπινα μέλη και προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων.

Η ερευνητική ομάδα έχει λάβει τα στοιχεία ραντάρ και ακουστικές εγγραφές από την Ελλάδα που καταγράφουν λεπτομερώς την πορεία της πτήσης του αεροσκάφους και την τελευταία συνομιλία ανάμεσα στον πιλότο και στους ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)