Ευρώπη

20 Μαΐου 2016 10:55

Στον ανακριτή ο “μακελάρης” του Παρισιού, Αμπντεσλάμ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο Σαλάμ Αμπντεσλάμ, ο μόνος επιζών από τους τρομοκράτες που χτύπησαν στο Παρίσι.

Στον ανακριτή ο “μακελάρης” του Παρισιού, Αμπντεσλάμ
-

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, όπου θα ανακριθεί για πρώτη φορά από τους αντιτρομοκρατικούς εισαγγελείς.

Ο Αμπντεσλάμ είναι ο μοναδικός επιζών από τους τρομοκράτες που ευθύνονται για το πολύνεκρα χτυπήματα στη γαλλική πρωτεύουσα στις 13 Νοεμβρίου.

Ήταν ο πλέον καταζητούμενος φυγάς στην Ευρώπη για 4 μήνες πριν συλληφθεί στις Βρυξέλλες στις 18 Μαρτίου και εκδοθεί στη Γαλλία.

Η μεταφορά του από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, Φλερί – Μοροζίς, έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς έφτασε με ελικόπτερο στο Παρίσι και με φάλαγγα αυτοκινήτων γύρω στις 07:15, στο δικαστικό μέγαρο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Φρανκ Μπέρτον, ο Αμπντεσλάμ δεν αποκάλυψε τίποτα σήμερα στους ανακριτές του, αλλά ισχυρίστηκε πως θα είναι συνεργάσιμος στη συνέχεια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)