Ευρώπη

02 Μαΐου 2016 13:40

Μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν… Μπόινγκ 777 της British Airways (Βίντεο)

Ο πιλότος “έχασε” την επικοινωνία με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δύο μαχητικά “συνόδευσαν” το Μπόιγνκ μέχρι τα σύνορα.

Μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν… Μπόινγκ 777 της British Airways (Βίντεο)
-

Έντρομοι οι επιβάτες πτήσης της British Airways από το Ντουμπάι με προορισμό το Λονδίνο είδαν δύο μαχητικά αεροσκάφη να πετούν δίπλα τους…

«Πίστεψα ότι ήταν έτοιμα να μας καταρρίψουν», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail, μία επιβάτιδα που κατέγραψε τη σκηνή με το κινητό της τηλέφωνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο κυβερνήτης της πτήσης BA108 “έχασε” προσωρινά την επικοινωνία με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δύο μαχητικά αεροσκάφη της ουγγρικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκαν εσπευσμένα για να αναχαιτίσουν το Μπόινγκ 777.

Αφού αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με την πτήση της British Airways, το Μπόινγκ 777 συνέχισε χωρίς προβλήματα το ταξίδι του και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χίθροου της βρετανικής πρωτεύουσας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)