Ευρώπη

22 Μαρτίου 2016 18:21

Δάκρυσε για τις Βρυξέλλες ο Τεν Τεν, οργισμένος ο Manneken Pis

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα σκίτσα που σχεδιάστηκαν για το μακελειό στις Βρυξέλλες. Οργή και θλίψη εκφράζουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δάκρυσε για τις Βρυξέλλες ο Τεν Τεν, οργισμένος ο Manneken Pis
-

Ξεχειλίζει η οργή των χρηστών του διαδικτύου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Αμέτρητα είναι τα σχόλια σε Facebook και Twitter, ενώ δεκάδες σκίτσα δημιουργήθηκαν για να περάσουν ένα μήνυμα για την «ματωμένη Τρίτη» του Βελγίου.

Ανάμεσα σε σκίτσα ξεχωρίζει αυτό του διάσημου Βέλγου ήρωα κόμικς, Τεν Τεν, ο οποίος φαίνεται να κλαίει και να πονά για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων. Θλίψη και στο πρόσωπο του πιστού του, τετράποδου φίλου, Μιλού!

Ακόμα και το εμβληματικό άγαλμα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ο μικρός «Manneken Pis», αυτή τη φορά ουρεί πάνω στα όπλα που σκορπούν πόνο και δυστυχία.

Mannekin Pis - σκίτσα - Βρυξέλλες - επίθεση

Ένα ακόμα σκίτσο κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για το σχέδιο της εφημερίδας Le Monde που δείχνει τις σημαίες της Γαλλίας και του Βελγίου να κλαίνε αγκαλιά για το τριπλό μακελειό.

«Je Suis Bruxelles», «Je Suis Belge» και «Pray for Belgium» (Είμαστε Βρυξέλλες, Είμαι Βέλγος και Προσευχηθείτε για το Βέλγιο) είναι τα hashtag που κυριαρχούν στο Twitter.

Le Monde - σκίτσα - Βρυξέλλες - επίθεση

Σκίτσα - Βρυξέλλες – επίθεση

Mannekin Pis - σκίτσα - Βρυξέλλες - επίθεση

Σκίτσα - Βρυξέλλες – επίθεση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)