Ευρώπη

12 Φεβρουαρίου 2016 13:48

Η Μέρκελ συζήτησε το Προσφυγικό με το ζεύγος Κλούνεϊ (Βίντεο)

Η προσφυγική κρίση στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Καγκελάριος της Γερμανίας με τον Αμερικανό ηθοποιό, Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ.

Η Μέρκελ συζήτησε το Προσφυγικό με το ζεύγος Κλούνεϊ (Βίντεο)
-

Τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Τζορτζ Κλούνεϊ, τη σύζυγό του Αμάλ και τον Πρόεδρο της Οργάνωσης «Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης» και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ δέχθηκε σήμερα η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους πιθανές δράσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Χθες ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, εξέφρασε την διάθεση να συναντηθεί με την κυρία Μέρκελ, «για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» στο θέμα των προσφύγων.

Ένας δημοσιογράφος πρότεινε στον Κλούνεϊ ότι θα μπορούσε να κάνει ένα remake της ταινίας «Syriana», εστιασμένη αυτήν τη φορά στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ - ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ - ΑΜΑΛ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ - ΑΜΑΛ

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε ότι δε θεωρεί πως ο κινηματογράφος είναι το κατάλληλο πεδίο για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης. Συμπλήρωσε πως έχει επισκεφθεί ορισμένες από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στο δράμα των προσφύγων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)