Ευρώπη

19 Νοεμβρίου 2015 23:00

Σύχναζε σε gay bar ο ασύλληπτος μακελάρης του Παρισιού

Θαμώνας gay bar ήταν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, όπως υποστηρίζει το βελγικό site LaLibre.be.

Σύχναζε σε gay bar ο ασύλληπτος μακελάρης του Παρισιού
-


Σε gay bar μπαρ στις Βρυξέλλες εθεάθη τον Οκτώβριο ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται από τις γαλλικές αρχές για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

Το βελγικό site LaLibre.be. υποστηρίζει ότι ο Αμπντεσλάμ εθεάθη 4 ή 5 φορές στο bar. Η πηγή των πληροφοριών, που επικαλείται ο βελγικός ιστότοπος, εξηγεί πως ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σύχναζε στο gay bar προκειμένου να κλέψει έγγραφα, ταυτότητες ή άδειες οδήγησης από τους θαμώνες, τις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αργότερα.

Οι διωκτικές αρχές δεν γνωρίζουν, πάντως, εάν ο ασύλληπτος τρομοκράτης βρίσκεται στη Γαλλία ή το Βέλγιο, όπως δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς , μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι France - 2

«Η απειλή είναι εκεί έξω» πρόσθεσε ο Μανουέλ Βαλς υπογραμμίζοντας πως «προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σύμφωνα με τις έρευνες αν υπάρχουν άλλες ομάδες, ή μεμονωμένα πρόσωπα που συνδέονται απ' ευθείας με την επίθεση της Παρασκευής στο Παρίσι και με τα γεγονότα του Σεν Ντενί.»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)