Ευρώπη

18 Νοεμβρίου 2015 20:41

Νέα έκρηξη στο Σεν Ντενί του Παρισιού

Νέος συναγερμός στο Σεν Ντενί. Τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για πιθανές τρεις εκρήξεις ή για ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία.

Νέα έκρηξη στο Σεν Ντενί του Παρισιού
-

Εκρηξη ακούστηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 8 στο προάστιο Σαιν Ντενί του Παρισιού όπου βρίσκεται και το κρυσφύγετο των τζιχαντιστών.

Τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για πιθανές τρεις εκρήξεις ή για ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όλα αυτά την ώρα που υπάρχει σε εξέλιξη ένα θρίλερ σχετικά με την τύχη του φερόμενου ως "εγκεφάλου" των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Παρίσι, για τον οποία αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι σκοτώθηκε στην διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών δυνάμεων το πρωί στο Σεν Ντενί.

Στην επιχείρηση, που κράτησε επτά ώρες, έπεσαν περισσότεροι απο 5.000 πυροβολισμοί, ενώ μια γυναίκα που φέρεται ως συγγενής του "εγκεφάλου" αυτοανατινάχθηκε, πυροδοτώντας πυρομαχικά που είχε επάνω της.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)