Μέση Ανατολή

11 Νοεμβρίου 2015 14:09

Φρίκη! Του έκοψαν το χέρι για παραδειγματισμό (βίντεο)

Οι τζιχαντιστές αποφάσισαν να τιμωρήσουν με αυτό τον τρόπο ένα άντρα που κατηγορείται για κλοπή. Ο ακρωτηριασμός έγινε σε δημόσιο χώρο μπροστά σε παιδιά.

Φρίκη! Του έκοψαν το χέρι για παραδειγματισμό (βίντεο)
-

 

Ένα εξαιρετικά σκληρό βίντεο, που δείχνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την απάνθρωπη σκληρότητα των τζιχαντιστών, δόθηκε στη δημοσιότητα και προκαλεί φρίκη.

Οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους αποφάσισαν να τιμωρήσουν με ένα εξαιρετικά σκληρό τρόπο έναν άντρα ο οποίος κατηγορήθηκε για κλοπή.

Στην αρχή του βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ένας άντρας μιλά σε συγκεντρωμένο πλήθος στο δρόμο. Στη συνέχεια σύντροφοι του μεταφέρουν έναν άντρα και τον τοποθετούν μπροστά σε ένα τραπέζι που έχουν στήσει μέσα στο δρόμο.

Πάνω στο τραπέζι έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος για να τοποθετηθεί το χέρι και υπάρχουν διάφορα σύνεργα που θα χρησιμοποιηθούν, όπως μαχαίρι, σκοινί και ειδικός εξοπλισμός ακονίσματος.

Ο άντρας προετοιμάζεται με κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που τοποθετούνται στο χέρι του και μπορεί το βίντεο να κόβεται στην επίμαχη σκηνή του ακρωτηριασμού, αλλά η εικόνα επανέρχεται αμέσως μετά και βλέπουμε το χέρι, του ακρωτηριασμένου πλέον άντρα, να είναι δεμένο με επιδέσμους και τον ίδιο να μπαίνει σε ασθενοφόρο με προορισμό το νοσοκομείο.

Την όλη σκηνή παρακολουθούσαν από κοντά δεκάδες πολίτες, μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά και ανέβηκε στο διαδίκτυο με τον τίτλο: Υφίστανται ακρωτηριασμό σε ανταμοιβή γι' αυτά που έκαναν. Οι ειδικοί πιθανολογούν πως γυρίστηκε στην πόλη Χομς που βρίσκεται στην Δυτική Συρία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)