Ευρώπη

18 Σεπτεμβρίου 2015 12:07

Στο «Μπερναμπέου» ο μικρός πρόσφυγας που κλότσησε η ρεπόρτερ

Η κλωτσιά που δέχτηκε από την ακροδεξιά ρεπόρτερ στην Ουγγαρία συγκίνησε όλο τον κόσμο, αλλά στάθηκε αφορμή να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Στο «Μπερναμπέου» ο μικρός πρόσφυγας που κλότσησε η ρεπόρτερ
-

Τον παγκόσμιο αποτροπιασμό είχε προκαλέσει το στιγμιότυπο με την ρεπόρτερ στην Ουγγαρία η οποία είχε κλοτσήσει τον μικρό Σύρο πρόσφυγα Ζάιντ και είχε βάλει τρικλοποδιά στον πατέρα του, όταν έτρεχαν να σωθούν από τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν στα σύνορα της Ουγγαρίας.

Ο Ζαίντ έκανε ένα όνειρο του πραγματικότητα, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθεί το «Μπερναμπέου» και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του, αφού συναντήθηκε με τον σούπερ σταρ της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τον πρόεδρο της μαδριλένικης ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η οικογένεια του νεαρού Σύρου πρόσφυγα θα εγκατασταθεί τελικά στην Ισπανία αφού οι ιθύνοντες μιας άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Χετάφε πρότειναν στον πατέρα του μικρού δουλειά σε προπονητικό κέντρο, καθώς είχε ανάλογη εμπειρία στην πατρίδα του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)