Ευρώπη

31 Αυγούστου 2015 14:10

Ισπανία: Ταύρος τρύπησε την καρδιά 63χρονου και τον σκότωσε (βίντεο)

Ο άνδρας πέθανε ακαριαία, καθώς ο ταύρος του τρύπησε με τα κέρατά του, την καρδιά.

Ισπανία: Ταύρος τρύπησε την καρδιά 63χρονου και τον σκότωσε (βίντεο)
-



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 63χρονος άνδρας στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ με ταυροδρομίες, στην πόλη Κουέγιαρ, στην επαρχία της Σεγκόβιας.

Ο ταύρος επιτέθηκε με μανία στον άνδρα, τον τρύπησε με τα κέρατά του στην καρδιά και τον έσυρε για αρκετά μέτρα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία. Διασώστες περικύκλωσαν άμεσα τον 63χρονο, όμως αυτός είχε ήδη ξεψυχήσει. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Τα «ενθιέρος», οι ταυροδρομίες του Κουέγιαρ, μιας πόλης περίπου 10.000 κατοίκων στα νότια του Βαγιαδολίδ, είναι από τις παλαιότερες διοργανώσεις. Ανάγονται στον 13ο αιώνα και προσελκύουν κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η φετινή χρονιά είναι η αιματηρότερη στην Ισπανία από το 2000, καθώς από την αρχή του καλοκαιριού 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ταύρους σε διάφορα φεστιβάλ που διοργανώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)