ΗΠΑ - Καναδάς

07 Αυγούστου 2015 17:18

Τίτλοι τέλους για τον Τζον Στιούαρτ στο "The Daily Show"

Στο φινάλε της εκπομπής, στο πλατό βρέθηκαν ο Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημά του E Street Band.

Τίτλοι τέλους για τον Τζον Στιούαρτ στο "The Daily Show"
-

"Καλωσήλθατε στο 'The Daily Show'. Είμαι ο Τζον Στιούαρτ. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε". Αυτό τον τρόπο επέλεξε ο διάσημος αμερικανός τηλεοπτικός οικοδεσπότης για να ξεκινήσει την τελευταία του εκπομπή έπειτα από 16,5 χρόνια: προσκάλεσε παλαιότερους συντελεστές του σόου του και δέχτηκε βιντεοσκοπημένα μηνύματα από την Χίλαρι Κλίντον και τον ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκρέιαμ.

Στο φινάλε της εκπομπής, στο πλατό βρέθηκαν ο Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημά του E Street Band.

Ο Σπρίνγκστιν ευχαρίστησε τον Στιούαρτ "για όλα" και του ευχήθηκε "χαρούμενα και ασφαλή ταξίδια" προτού ερμηνεύσει τις επιτυχίες Land of Hope, Dreams και Born to Run. Τότε όλοι οι συντελεστές και οι προσκεκλημένοι της εκπομπής ανέβηκαν στη σκηνή: χόρευαν, αγκαλιάζονταν και εύχονταν στο πρώην, πλέον, αφεντικό τους. Μάλιστα, ο ντράμερ του συγκροτήματος Μαξ Γουάινμπεργκ χάρισε στον Στιούαρτ τις μπαγκέτες του ως αποχαιρετιστήριο δώρο.

Bruce Springsteen - The Daily Show - Jon Stewart

Πριν εμφανιστεί το συγκρότημα, ο Στιούαρτ είχε κοιτάξει κατάματα την κάμερα κι είχε πει τα τελευταία λόγια του από τη θέση του παρουσιαστή του "Daily Show" ευχαριστώντας τους πάντες.

"Ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω πολύ είπε ότι θεωρεί την καριέρα του μία μακρά συνομιλία με το κοινό. Έναν διάλογο. Και στ΄αλήθεια μ΄αρέσει πολύ αυτή η μεταφορά για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Ο κυριότερος όμως είναι επειδή απομακρύνει την έννοια του οριστικού. Αυτή η εκπομπή δεν τελειώνει. Απλώς κάνουμε μία μικρή παύση στον διάλογο. Ένας διάλογος τον οποίο, παρεμπιπτόντως, μονοπώλησα...Στ’ αλήθεια επικράτησα σε αυτόν με έναν πολύ εγωιστικό τρόπο. Επομένως, αντί να πω αντίο ή καλό βράδυ, θα πω: 'Θα πάω να πάρω ένα ποτό και είμαι σίγουρος ότι θα σας δω πριν φύγω. Αυτό είναι λοιπόν. Η στιγμή του ζεν μου".

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)