Ευρώπη

08 Απριλίου 2015 23:38

Διουρητικά χάπια στον καφέ του πιλότου είχε ρίξει ο Λούμπιτς!

Σύμφωνα με την Mirror o Λούμπιτς έριξε τα χάπια στον καφέ του πιλότου ώστε να είναι σίγουρος ότι κάποια στιγμή, θα αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

-

Νέες πληροφορίες σχετικά με τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus 320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings Αντρέας Λούμπιτς συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας την ψυχική κατάσταση του 27χρονου, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο 149 αθώους ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, ο Λούμπιτς στην μοιραία πτήση είχε φέρει μαζί του διουρητικά χάπια τα οποία και έριξε στον καφέ του πιλότου Πάτρικ Σοντενχέιμερ, ούτως ώστε να είναι σίγουρος ότι κάποια στιγμή, ο κυβερνήτης του Airbus θα αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα κι ότι έτσι θα έμενε μόνος στο πιλοτήριο.

Μάλιστα, ο Λούμπτις, όχι μόνο έριξε διουρητικά στον καφέ του Σοντενχέιμερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγραφέας συνομιλιών του πιλοτηρίου, «έδειξε» ότι προσπαθούσε να πείσει τον πιλότο να βρει χρόνο για να πάει στην τουαλέτα.

Επικαλούμενη, επίσης, στοιχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Λούμπιτς, η Mirror αναφέρει ότι ο Λούμπιτς, έψαχνε στο διαδίκτυο πληροφορίες για την μανιοκατάθλιψη, τις ημικρανίες και τη διπολική διαταραχή.

Περισσότερες πληροφορίες από τα στοιχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Λούμπιτς αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι ερευνητές αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα νέα δημοσιεύματα για την τραγωδία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)