Γενικά

10 Μαρτίου 2015 11:42

Μπορεί ένα μαντηλάκι να λύσει το μυστήριο της πτήσης MH370;

Ένα ζευγάρι Αυστραλών υποστηρίζει ότι βρήκε ένα μαντηλάκι των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Έχει σταλεί στην Καμπέρα για έλεγχο. Πιθανόν να προέρχεται από το εξαφανισμένο Boeing.

-

Ένα μαντηλάκι των Μαλαισιανών Αερογραμμών βρέθηκε σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας, ζωντανεύοντας έναν χρόνο μετά το θρίλερ της εξαφάνισης του Boeing 777, λίγο μετά την απογείωσή του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. 

Το ερώτημα τώρα είναι εάν αυτό το μαντιλάκι, που ισχυρίζεται πως βρήκε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία, μπορεί να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης.

Όπως υποστηρίζει το ζευγάρι βρήκε το μαντιλάκι της εταιρείας σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας, το οποίο εξετάζεται από ειδικούς ώστε να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσε να προέρχεται από το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε.



Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το μαντιλάκι, που ήταν σε σφραγισμένο πακέτο της Malaysia Airlines, έχει σταλεί στην Καμπέρα για δοκιμή και έλεγχο.



Η πτήση MH370 με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από έναν χρόνο από τις οθόνες των ραντάρ λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από την Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι πέταξε χιλιάδες μίλια εκτός πορείας, πριν τελικά συντριβεί κάπου στον Ινδικό Ωκεανό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)