ΗΠΑ - Καναδάς

06 Μαρτίου 2015 23:30

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια για ένα… τσιουάουα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης για μία «ύποπτη» βαλίτσα, που έκρυβε τελικά ένα τσιουάουα.

-



Μία «ύποπτη» βαλίτσα που εντοπίστηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης προκάλεσε συναγερμό στις αμερικανικές αρχές, εντούτοις αντί για όπλα, μαχαίρια και διάφορα άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε τρομοκρατία, περιείχε ένα μικροσκοπικό σκυλάκι, σύμφωνα με το Reuters.

O λόγος για ένα τσιουάουα που είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines.

Η γυναίκα «εξεπλάγη όσο και εμείς», δήλωσε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Αερομεταφορών, Λάιζα Φαρμπστάιν. «Είπε ότι το σκυλί μάλλον χώθηκε στη βαλίτσα και κρύφτηκε ανάμεσα στα ρούχα, χωρίς να το καταλάβει ενώ εκείνη ετοίμαζε τις αποσκευές της για το ταξίδι», πρόσθεσε.

Ο αξιωματικός που άνοιξε τη βαλίτσα όταν το μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές σήμανε τον συναγερμό «εξεπλάγη πολύ που είδε έναν σκύλο» μεγέθους μεγάλου φλιτζανιού, ανέφερε η εκπρόσωπος.

Οι πράκτορες παρέδωσαν το τσιουάουα στην ιδιοκτήτριά του και εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος το γύρισε στο σπίτι τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)