ΗΠΑ - Καναδάς

24 Φεβρουαρίου 2015 22:48

Πενήντα αποχρώσεις του… κελιού της φυλακής

Φοιτητής αναπαράστησε σκηνές από την ταινία "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι" και τώρα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

-


Ο Μοχάμαντ Χοσάιν, 19 ετών, που σπουδάζει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, παραμένει προφυλακισμένος αφού ο δικαστής της κομητείας Κουκ, Άνταμ Μπουρζουά, επέβαλε στον φοιτητή εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο 19χρονος κάλεσε στο δωμάτιό του στις φοιτητικές εστίες μια κοπέλα με την οποία "είχαν ήδη έρθει κοντά". Της έδεσε τα χέρια και τα πόδια, της έκλεισε τα μάτια και τη φίμωσε με μια γραβάτα πριν αρχίσει να την δέρνει με μια ζώνη και με τα χέρια του.

 

Η κοπέλα διαμαρτυρήθηκε ότι πονούσε, του ζήτησε να σταματήσουν αλλά ο φοιτητής την κακοποίησε σεξουαλικά. Το θύμα του κατάφερε τελικά να λυθεί και να φύγει, ο Χοσάιν συνελήφθη  από την αστυνομία του πανεπιστημίου όπου υποστήριξε ότι έπαιζαν μια σκηνή από την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Παραδέχτηκε, όμως,  ότι "έκανε κάτι κακό" ενώ η δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πελάτης της νόμιζε πως η φίλη του είχε συναινέσει. 

Η ταινία του Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, προβάλλεται από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αφηγείται τη σαδομαζοχιστική σχέση του εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ. Παρά τη μάλλον ψυχρή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κριτικοί, η ταινία παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού μποξ όφις και μέχρι στιγμής έχει έσοδα 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)