Ασία

15 Ιανουαρίου 2015 20:03

Σοκ στις Φιλιππίνες: Βάζουν σε κλουβιά μικρά παιδιά για να τα κρύψουν από τον Πάπα

Σοκάρουν οι εικόνες με ορφανά παιδάκια να στοιβάζονται μέσα σε κλουβιά σε βάναυσες συνθήκες στις Φιλιππίνες, με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου.

-



Μία σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στις Φιλιππίνες, ο οποίος αφίχθη σήμερα στη χώρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, εκατοντάδες μικρά αγοράκια και κορίτσια που ζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας των Φιλιππινών, Μανίλα, στοιβάζονται τις τελευταίες εβδομάδες σε κέντρα κράτησης, που θυμίζουν κλουβιά, κάτω από άθλιες συνθήκες, προκειμένου η πόλη να είναι πιο ευπαρουσίαστη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αργεντινού ποντίφικα.

Τα ορφανά παιδάκια κλείνονται από τις αρχές σε άθλια και βρώμικα κρατητήρια, ακόμη και δεμένα με χειροπέδες σε στύλους, μαζί με έφηβους εγκληματίες, όπως φαίνεται στις συγκλονιστικές εικόνες που δημοσιεύει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης.



























12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)