Κίνα

14 Ιανουαρίου 2015 11:00

Την απάτησε κι εκείνη του έκοψε το πέος 2 φορές!

Η υπόθεση θυμίζει το περιβόητο ζεύγος Μπόμπιτ και μάλιστα σε πιο σκληρή εκδοχή.

-

Μια 30χρονη Κινέζα έχασε τη ψυχραιμία της όταν διαπίστωσε πως ο 32χρονος άντρας της με τον οποίο έχουν 5 παιδιά, την απατούσε με την 21χρονη ερωμένη του. Για να τον εκδικηθεί αποφάσισε να του κόψει το πέος με ψαλίδι και τον έστειλε στο νοσοκομείο για προσθετική επέμβαση.

Η εξωφρενική αντίδραση της στην απιστία του συζύγου δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει το μένος της. Έξαλλη πήγε το ίδιο βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν ο ερωτύλος σύζυγος και του έκοψε το πέος για δεύτερη φορά! Μάλιστα για να σιγουρευτεί πως δε θα του το ξανακολλήσουν, άνοιξε το παράθυρο και το πέταξε έξω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η απατημένη Feng, βρήκε ένα mail που είχε στείλει ο Fan Lung στην ερωμένη του. Ο άτακτος σύζυγος είχε τη κακή συνήθεια να στέλνει την ερωτική του αλληλογραφία μέσω του κινητού της συζύγου του και την τελευταία φορά ξέχασε να αποσυνδέσει τον προσωπικό του λογαριασμό.

Οι σκηνές που ακολούθησαν την δεύτερη βίαιη επίθεση ήταν κωμικοτραγικές. Ο άντρας αιμόφυρτος χτυπούσε τη σύζυγο του που τον έπιασε στον ύπνο και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβηκε στο δρόμο ψάχνοντας το κομμένο πέος που δεν βρέθηκε ποτέ και εικάζεται ότι αποτέλεσε λάφυρο κάποιου πεινασμένου σκύλου.

Στο νοσοκομείο προσήλθε και  η νεαρή ερωμένη που εξέφρασε την αγάπη της στον ευνουχισμένο πλέον άντρα και δήλωσε ότι θα τον παντρευτεί αδιαφορώντας για το γεγονός!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)