Ευρώπη

13 Ιανουαρίου 2015 10:35

Σάλος από διαφήμιση για καλάσνικοφ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει διαφήμιση καταστήματος όπλων που δείχνει σκηνή από το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Βρετανού Ντειβιντ Χέινς από τζιχαντιστές.

-

 

Σάλο έχει προκαλέσει διαφήμιση τσεχικού καταστήματος όπλων που δείχνει στιγμιότυπο από το βίντεο του αποκεφαλισμού του Βρετανού Ντέιβιντ Χέινς από τους τζιχαντιστές, γεγονός που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Κάτω από τη φωτογραφία του Χέινς απεικονίζεται ένα καλάνικοφ ενώ για σλόγκαν η εταιρία χρησιμοποιεί τη φράση «με άδεια χέρια μπορεί και εσείς σύντομα να βρεθείτε γονατισμένοι».

Η διαφήμιση του καταστήματος δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τέυχος περιοδικού για όπλα κι όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις.

 Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πάντως δηλώνει πως πρόκειται για… αστείο. «Θέλαμε να δώσουμε στους πελάτες μας μια στιγμή γέλιου. Χρησιμοποιήσαμε μια δημοσιευμένη φωτογραφία και θέλαμε να θυμίσουμε - με μια δόση υπερβολής - στους πελάτες μας ότι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στη ζωή που τα άδεια χέρια δεν αποτελούν την καλύτερη των επιλογών»  είπε ο 39χρονος Μάρτιν Ρούντολφ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)