Ευρώπη

05 Ιανουαρίου 2015 22:50

Ταινία ο έρωτας και ο χωρισμός Ολάντ-Τριερβελέρ

Προσεχώς στη μεγάλη οθόνη το ειδύλλιο με το… πικρό τέλος του Φρανσουά Ολάντ με τη Βαλερί Τριερβελέρ.

-


Έχει πουλήσει περισσότερα από 730 χιλιάδες αντίτυπα και τώρα θα γίνει ταινία το μπεστ-σέλερ της Βαλερί Τριερβελέρ, "Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή", στο οποίο η δημοσιογράφος περιγράφει τον έρωτα και τον χωρισμό της από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, θα γυριστεί κινηματογραφική ταινία

"Η Romarin films, η εταιρεία παραγωγών, σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ και εξετάζει το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές και διεθνείς εταιρείες", ανακοίνωσε η ηθοποιός και παραγωγός Σαϊντά Ζαουάντ στο περιοδικό Gala. 

"Με το Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που φωνάζει την αλήθεια της", συνέχισε η στενή φίλη της πρώην συντρόφου του Ολάντ. 

Η παραγωγός, που υποστηρίζει ότι στήριξε τον Ολάντ στην προεκλογική εκστρατεία του, το 2012, τόνισε ότι "δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης" αλλά ότι θέλει απλώς "να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη επειδή ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος". 

Ο Ολάντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ, πέρσι τον Ιανουάριο. 

Κι ενώ Σαϊντά Ζαουάντ δεν αποκάλυψε τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ταινίας, στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης πολλοί χρήστες, πρότειναν το "δίδυμο" Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Ζιλί Γκαγέ στον ρόλο της... Τριερβελέρ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)