Τουρκία

05 Ιανουαρίου 2015 19:33

Η κόρη του Ερντογάν «φλερτάρει» με την πολιτική

Το μικρόβιο της πολιτικής φαίνεται πως έχει κληρονομήσει η κόρη του Προέδρου της Τουρκίας, Σουμεγιέ, που φέρεται να ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο στο πολιτικό σκηνικό.

-

Φήμες θέλουν την κόρη του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σουμεγιέ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται επίσης σε σκάνδαλα του πατέρα της, να είναι έτοιμη να κατέβει στην πολιτική και να διεκδικήσει μία θέση στα έδρανα του τουρκικού κοινοβουλίου.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΚΡ, Σουλεϊμάν Σοϊλού, αναφορικά με τις φήμες είπε ότι «η πολιτική είναι στα γονίδια και θα είναι καλό να μπει η Σουμεγιέ στην πολιτική».

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, σχετικά με το θέμα είπε «Δε γνωρίζω εάν η πολιτική περνάει από τα γονίδια. Στη δική μου οικογένεια δεν υπάρχει κανένας πολιτικός, αλλά όλοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν πολιτική. Η Σουμεγιέ Ερντογάν, που γνωρίζω εγώ, έχει ανατραφεί πολύ καλά, έχει πολλές γνώσεις και παρακολουθεί στενά την πολιτική. Την έχω γνωρίσει από κοντά και είναι ένα αξιόλογο άτομο, το οποίο μπορεί να παρουσιαστεί ως παράδειγμα για τις γνώσεις της, για την ηθική της και για τον τρόπο που μεγάλωσε. Είναι δικό της θέμα να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με την πολιτική. Αν είναι για το καλό, θα χαρούμε και εμείς. Από αυτό θα κερδίσει και η τουρκική πολιτική».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)