ΗΠΑ - Καναδάς

08 Δεκεμβρίου 2014 11:42

Γυναίκα αστυνομικός χτυπάει ασθματική έφηβη (video)

Μία γυναίκα αστυνομικός "συνελήφθη" από κάμερα να γρονθοκοπεί μία έφηβη.

-

Αστυνομικός γυναίκα φαίνεται σε βίντεο να γρονθοκοπεί άγρια μία έφηβη κοπέλα, ενώ η μητέρα της την ικετεύει να σταματήσει. Η κοπέλα είχε αποδράσει από τα χέρια των αστυνομικών, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να την συλλάβουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αριζόνα και στο βίντεο φαίνεται η αστυνομικός να χτυπάει και να ρίχνει κάτω το κορίτσι, ενώ εκείνο προσπαθεί να διαφύγει.

Ένας ακόμα αστυνομικός της λέει να αφήσει το παιδί, ενώ η μητέρα της την παρακαλάει λέγοντάς της πως το παιδί είναι ασθματικό και έχει συναισθηματικά προβλήματα, όμως εκείνη της κάνει κεφαλοκλείδωμα.

«Την χτυπάει στο πρόσωπο» φωνάζει η γυναίκα που τραβάει το βίντεο.

Το κορίτσι, επίσης, παρακαλάει να σταματήσει, αφού δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Ο δεύτερος αστυνομικός ένας άλλος αστυνομικός λέει ότι ό,τι έγινε ήταν σύμφωνα με τις αστυνομικές διαδικασίες κι ότι αν η συνάδελφός του ήθελε θα «την είχε σκοτώσει».

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, με τους αμερικανούς αστυνομικούς να επιδεικνύουν βία μέχρι θανάτου και τους αμερικανούς πολίτες να βγαίνουν στο δρόμο διαδηλώνοντας για την οργή τους απέναντι στην αστυνομκή βία, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων τα θύματα ήταν αφροαμερικανοί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)