Ευρώπη

25 Νοεμβρίου 2014 14:24

Τριερβελέρ: Και ταινία η ολέθρια σχέση της με τον Ολάντ;

Τι ρόλο θα έχει η «πέτρα του σκανδάλου» Ζουλί Γκαγιέ αν η Βαλερί Τριερβελέρ μεταφέρει το ερωτικό τρίγωνο στην μεγάλη οθόνη.

-

Μετά τις αποκαλυπτικές της συνεντεύξεις για τον πρώην σύντροφό της Φρανσουά Ολάντ η Βαλερί Τριερβελέρ έχει κερδίσει το στοίχημα της διασημότητας και πλέον σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο και τον επεισοδιακό χωρισμό τους στον κινηματογράφο.   

Η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας αφού κατέκτησε τις καρδιές των συμπατριωτών της, έχοντας πουλήσει  πάνω από 500 χιλιάδες αντίτυπα του «πικάντικου» βιβλίου της, στόχος της τώρα είναι οι Βρετανοί.

Μπορεί να βγήκαν στην φόρα τα άπλυτα της σχέσης της με τον άλλοτε αγαπημένο της Ολάντ, ωστόσο, η ίδια μετά τις αποκαλύψεις, τον χωρισμό και τη δημοσιοποίηση του νέου έρωτα του Γάλλου προέδρου με την Ζουλί Γκαγιέ, το εκμεταλλεύτηκε και έβγαλε χρήματα.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το βιβλίο της, δεν θα ήταν απίθανο να ακολουθήσει και μια ταινία…

Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η Γαλλίδα δημοσιογράφος επιθυμεί να μεταφερθεί στην τηλεόραση η σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό το τρίτο πρόσωπο, η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, δεν θα έχει τιμητική θέση στην ταινία εφόσον γυριστεί, πιθανόν να μην εμφανίζεται καν.

Τη θέση της στο τηλεοπτικό «ερωτικό τρίγωνο» θα πάρει η γοητευτική κοπέλα ενός εκ των γιών της η Μάγια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph», η Βαλερί εκμυστηρεύτηκε τα τηλεοπτικά της σχέδια σε μία Βρετανίδα δημοσιογράφο, σπεύδοντας μάλιστα να δείξει στο κινητό τηλέφωνο φωτογραφίες της Μάγια, της φιλενάδας του 20χρονου γιου της Ανατόλ.

Όσο για το ρόλο του Ολάντ , όπως η ίδια είπε, θα πρέπει να βρεθεί ένας όχι ωραίος ηθοποιός, με παραπανίσια κιλά γύρω από τη μέση, κοντός, με γυαλιά και αδυναμία στις γυναίκες.

Αν η Τριερβελέρ κάνει πράξει αυτά που λέει και μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ερωτικό τρίγωνο, τότε το Μέγαρο των Ηλυσίων θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα νέο πονοκέφαλο. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)