Κίνα

11 Νοεμβρίου 2014 16:28

Ο… ιππότης Πούτιν! Πρόσφερε ζεστασιά στη σύζυγο του Κινέζου προέδρου

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν να ρίξει στους ώμους της συζύγου του Κινέζου προέδρου μια …κουβέρτα.

-

Όλα έγιναν στο περιθώριο της συνόδου για τη συνεργασία των χωρών στης Ασίας και του Ειρηνικού. Εκεί που όλοι οι ηγέτες βρίσκονταν σε υπαίθρια εκδήλωση ξαφνικά, η σύζυγος του Κινέζου προέδρου Πενγκ Λιγουάν κρύωσε.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχασε την ευκαιρία να φανεί τζέντλεμαν για άλλη μια φορά και της πρόσφερε μια κουβέρτα για να ζεσταθεί. Η πρώτη κυρία αρχικά έμεινε έκπληκτη, στη συνέχεια χαμογέλασε και μετά έδωσε την κουβέρτα σε έναν από τους φύλακες.

Κι όλα αυτά ενώ δίπλα της καθόταν ο σύζυγός της και πρόεδρος της Κίνας Ζι Ζινπινγκ ο οποίος συνομιλούσε με τον Μπαρακ Ομπάμα.

Η κίνηση αυτή του Βλαντιμιρ Πούτιν όμως προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τον κινεζικό τύπο τα οποία σε χρόνο μηδέν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο. Στον ίδιο χρόνο βέβαια εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο.

Η ευγένεια του Πούτιν δεν εκδηλώνεται για πρώτη φορά. Τον Σεπτέμβριο του 2013 κατά τη διάρκεια της Συνόδου του G20 στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν είχε κάνει κάτι ανάλογο και για την Άνγκελα Μέρκελ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)