Λοιπή Αμερική

03 Νοεμβρίου 2014 07:19

Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της Αργεντινής

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, καθώς ταλαιπωρείται από «λοιμώδη πυρετό».

-



Σε κλινική του Μπουένος Άιρες νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της.

Η πρόεδρος της Αργεντινής, 61 ετών, «έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση εξαιτίας της οποίας αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Οταμάντι του Μπουένος Άιρες για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τους δρ Μαρσέλο Μπαλεστέρος και Ρικάρντο Σόλα.

Η Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ περίπου πριν από περίπου δέκα ημέρες, στις 21 Οκτωβρίου, επέστρεψε στα προεδρικά της καθήκοντα από τα οποία απουσίαζε για 48 ώρες λόγω μιας φαρυγγίτιδας που την ταλαιπώρησε, ενω τον περασμένο Ιούλιο είχε επίσης ταλαιπωρηθεί από πονόλαιμο και λαρυγγίτιδα.

Επιπλέον, από ένα χρόνο και πλέον, η πρόεδρος της Αργεντινής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός εγκεφαλικού αιματώματος και είχε απουσιάσει από την προεδρία της χώρας για έξι εβδομάδες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)