Ασία

19 Οκτωβρίου 2014 16:56

Ασκήσεις μαχητικών αεροσκαφών παρακολούθησε ο Κιμ

Νέες φωτογραφίες του βορειοκορεάτη ηγέτη έδωσε στη δημοσιότητα το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.

-

Οι φωτογραφίες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κρατικό δίκτυο KRT, δείχνουν τον ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να παρακολουθεί ασκήσεις με μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Κιμ είχε ανά χείρας το βοηθητικό μπαστούνι του, καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία λέγεται ότι υποβλήθηκε πρόσφατα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τον Κιμ Γιονγκ Ουν συνόδευαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου των ενόπλων δυνάμεων, Χουάνγκ Πιονγκ Σο, και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Βορείου Κορέας, Τσόι Ριόνγκ Χάε.

«Θερμό» επεισόδιο στα σύνορα με τη Νότια Κορέα

Στρατιώτες της Βόρειας και της Νότιας Κορέας αντάλλαξαν πυρά στα χερσαία σύνορα των δύο κρατών, στο δεύτερο επεισόδιο αυτού του είδους από την αρχή του μήνα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν συνοριοφρουροί της Νότιας Κορέας άνοιξαν πυρ προειδοποιητικά για να σταματήσουν μια βορειοκορεάτικη περίπολο που επρόκειτο να παραβιάσει τη γραμμή οροθέτησης των συνόρων που χωρίζουν την κορεατική χερσόνησο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)