Ευρώπη

26 Σεπτεμβρίου 2014 19:15

Αναγκαστική προσγείωση ενός Boeing 787 στη Γλασκώβη

Όπως ανακοίνωσε η πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα ειδοποίησης πυρκαγιάς του αεροπλάνου.

-



Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης πραγματοποίησε την Παρασκευή ένα Boeing 787 της πολωνική αεροπορικής εταιρείας LOT εξαιτίας ενός προβλήματος στο σύστημα ειδοποίησης πυρκαγιάς. 

«Η κατεπείγουσα προσγείωση του αεροπλάνου πραγματοποιήθηκε έπειτα από ένα πρόβλημα στο σύστημα ειδοποίησης πυρκαγιάς», ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της LOT, η Μπάρμπαρα Πιγιανόφσκ-Κούρας, σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχε πυρκαγιά ή καπνός στο αεροσκάφος».

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Γλασκώβης είχε γνωστοποιήσει προηγουμένως ότι ένα αεροσκάφος Boeing Dreamliner που εκτελούσε την πτήση Σικάγο- Βαρσοβία πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο «εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος», έπειτα από αίτημα του πιλότου του.

«Για προληπτικούς λόγους το ανέμεναν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών», πρόσθεσε o εκπρόσωπος, ενώ σημείωσε ότι και οι 248 επιβάτες αποβιβάστηκαν από αυτό. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)