Ευρώπη

25 Σεπτεμβρίου 2014 12:42

Απατημένη αλλά… πλουσιότερη κατά 1,3 εκατ. ευρώ η Βαλερί Τριερβελέρ

Μέσα σε 16 μέρες το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ πούλησε 442.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τον εκδότη.

-

Κάθε εμπόδιο για καλό… Αυτό ισχύει στην περίπτωση της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία παρά τις επώδυνες στιγμές που πέρασε με τον χωρισμό της από τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ , το βιβλίο της φαίνεται να σκίζει. 

Και φυσικά αυτό μεταφράζεται σε λεφρά. Συγκεκριμένα, το βιβλίο της, με τίτλο «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή», μέσα σε 16 μέρες πούλησε 442.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τον εκδότη και η Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε πλουσιότερη κατά με 1,3 εκατομμύρια ευρώ. 

Στο βιβλίο της η απατημένη και πληγωμένη Βαλερί Τριερβελέρ βγάζει στην φόρα τα «άπλυτα» του προέδρου και περιγράφει τη ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων από τον Μάιο του 2012 ως τον Ιανουάριο του 2014, στο πλευρό του Ολάντ.

«Ολα όσα γράφω είναι αληθινά. Στο Μέγαρο των Ηλυσίων καμιά φορά αισθανόμουν σαν να έκανα ρεπορτάζ. Και υπέφερα πολύ από το ψέμα για να πω κι εγώ», αναφέρει η Τριερβελέρ στο εξώφυλλο του βιβλίου που δημοσιεύεται στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, όπου εργάζεται και η ίδια.

Με αυτόν τον τρόπο η Βαλερί θέλησε να πάρει το αίμα της πίσω για αυτά που τις έκανε ο Ολάντ. Το βιβλίο της βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μεταξύ 4 και 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εκδότη του οίκου  Les Arènes. Κάθε βιβλίο κοστίζει 20 ευρώ και τα κέρδη μέχρι τώρα ανέρχονται σε 4,1 εκατομμύρια για τον εκδότη, την συγγραφέα και τον ατζέντη της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro η Τριερβελέρ πήρε 100.000 ευρώ προκαταβολή, 10% για τις πρώτες 15.000 αντίτυπα, 12% για τις άλλες 30.000 και 14% για όλα τα υπόλοιπα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)