Γενικά

18 Αυγούστου 2014 10:00

Στα.. άδυτα του Οίκου της μαντάμ Κλοντ

Τα.. πικάντικα μυστικά των ισχυρών του πλανήτη φέρνει στο φως ο βιογράφος της μαντάμ Κλοντ, αφού κανείς εκδότης δεν αποφασίζει να εκδώσει το αποκαλυπτικό πόνημά του.

-

Η πιο διάσημη γαλλίδα προαγωγός στα 91 της χρόνια σίγουρα έχει δει πολλά. Όμως χαραγμένος στη μνήμη της έχει μείνει ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η διάσημη μαντάμ Κλοντ, φιλοξένησε στον οίκο ανοχής της πολλούς από τους ισχυρούς του πλανήτη και εκμυστηρεύτηκε στον βιογράφο της μερικά από τα πιο πικάντικα μυστικά τους.

Όμως ο Ουίλιαμ Στάντιεμ δεν θα ευτυχίσει να τα δει.. τυπωμένα με το όνομά του, αφού δεν βρέθηκε εκδότης για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Έτσι, για να μην πάνε χαμένες όλες οι πιπεράτες λεπτομέρειες από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές των διάσημων πελατών της μαντάμ Κλοντ, αποφάσισε να μας απκαλύψει μερικές με ένα άρθρο του που φιλοξενείται στο Vanity Fair.

Ανάμεσα στο πελατολόγιο των ισχυρών της διάσημης μαντάμ ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής μαζί με την τότε σύντροφό του, Μαρία Κάλλας.

«Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω» είχε εκμυστηρευτεί στον Στάντιεμ η μαντάμ Κλοντ.

Οι πελάτες της μαντάμ Κλοντ ήταν υπουργοί, πολιτικοί, αξιωματούχοι, βασιλείς, ηθοποιοί. Στους διάσημους πελάτες της συγκαταλεγόταν ο Μάρλον Μπράντο, ο Μουαμάρ Καντάφι, ο Ρεξ Χάρισον, ο ιδιοκτήτης της Fiat Τζιάνι Ανιέλι, ο Ισραηλινός στρατηγός Μοσέ Νταγιάν αλλά και ο Τζον Κένεντι, ο οποίος φέρεται να ζήτησε μια κοπέλα «που να μοιάζει στην Τζάκι, αλλά να είναι πιο σέξι», αλλά και ο ιδιοκτήτης της Fiat, Τζιάνι Ανιέλι, ανήκε στους «φίλους» της μαντάμ

Ο σάχης της Περσίας ζητούσε να του στέλνουν στο παλάτι του κοπέλες κάθε εβδομάδα με αεροπλάνο, ενώ ο ζωγράφος Μαρκ Σαγκάλ, ζωγράφιζε τις κοπέλες και τους χάριζε τα σκίτσα του.

Ο Στάντιεμ αποκαλύπτει ακόμη ότι η CIA χρησιμοποιούσε τις γυναίκες της για να κρατήσει ψηλά το ηθικό εκείνων που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Βιετνάμ στο Παρίσι το 1973.

 

Από όσα έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς, συμπεραίνει κανείς ότι όντως διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μέχρι να ανέβει στην εξουσία ο Ζισκάρ ντ' Εστέν. Μέχρι τότε, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι διατηρούσε μια κρεβατοκάμαρα στο γραφείο της για να μπορεί να εξυπηρετήσει μια γρήγορη «επίσκεψη» κάποιου υπουργού.

Μια από τις πιο διάσημες ατάκες της Μαντάμ Κλοντ ήταν: «Οι άνθρωποι για δύο πράγματα πληρώνουν, το φαγητό και το σεξ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στο μαγείρεμα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)