ΗΠΑ - Καναδάς

13 Αυγούστου 2014 00:20

Άνδρας ντυμένος «μπάρμπι» μπήκε σε τουαλέτα και επιτέθηκε σε γυναίκα

Ένα βίντεο δείχνει έναν άνδρα με γυναικεία ρούχα να εισβάλει σε τουαλέτες στην Καλιφόρνια λίγο πριν επιτεθεί σε μία γυναίκα.

-



Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια, που είχε δεχθεί επίθεση τον Φεβρουάριο από έναν άνδρα ντυμένο με ένα κοστούμι της «μπάρμπι» στις τουαλέτες ενός πολυκαταστήματος στο Σαν Ντιέγκο, περιέγραψε στο δικαστήριο τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», κατά την ακροαματική διαδικασία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παίχτηκε το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο άνδρας να φοράει ροζ γυναικεία ρούχα και να μπαίνει στις τουαλέτες, όπου της επιτέθηκε. Λίγο αργότερα, διακρίνεται η γυναίκα να βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες, ενώ το ίδιο έκανε και ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια φόρεσε τα κανονικά του ρούχα, πριν αποχωρήσει από το πολυκατάστημα.

Ο 40χρονος άνδρας συνελήφθη τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση, που σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, και ο δικαστής έκρινε πως τα στοιχεία ήταν αρκετά για να παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα, είδε τα πόδια του άνδρα από την τουαλέτα και στη συνέχεια εκείνος μπήκε μέσα, της έβαλε το χέρι στο λαιμό και την έσπρωξε στον τοίχο. Εκείνη πήγε να φωνάξει βοήθεια, αλλά αυτός πρόλαβε και της έκλεισε με το χέρι του το στόμα.

«Είπα απλά στον εαυτό μου, προτιμώ να πεθάνω παρά να βιαστώ από αυτόν τον άνδρα», ανέφερε στο δικαστήριο και άρχισε να παλεύει. Τελικά κατάφερε να αποκρούσει τον δράστη και βγήκε έντρομη από τις τουαλέτες, χωρίς να υποστεί κάποιον τραυματισμό, ενώ έσπευσε να καλέσει την αστυνομία.

Τρέχοντας βγήκε σχεδόν ταυτόχρονα κι ο 40χρονος από τις τουαλέτες και φρόντισε να αλλάξει γρήγορα ρούχα, όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο. Ο άνδρας κατάφερε να ξεφύγει εκείνη τη στιγμή από τους αστυνομικούς, συνελήφθη όμως λίγες ημέρες αργότερα.

Η συνέχεια της δίκης αναμένεται στις 25 Αυγούστου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)