Ευρώπη

10 Ιουλίου 2014 16:38

Έγραψε οδηγό επιβίωσης από τους ταύρους και τραυματίστηκε από τα κέρατά τους

Μεγάλο κάζο έπαθε ο συγγραφέας του βιβλίου «Επιβιώστε από την κούρσα με τους ταύρους» όταν στο φετινό Φεστιβάλ έπεσε ο ίδιος θύμα από τα κέρατά τους.

-

Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν… εκράτεις. Ο «δάσκαλος» Μπιλ Χίλμαν απέτυχε να τηρήσει όσα ο ίδιος δίδαξε μέσα από το βιβλίο του με θέμα πώς θα επιβιώσει κανείς από τους ταύρους στην Παμπλόνα.

Ο 32χρονος συγγραφές του εν λόγω βιβλίου είναι από τους φανατικούς του Φεστιβάλ San Fermin που γίνεται κάθε χρόνο στην ισπανική πόλη, όταν για μία εβδομάδα κάθε πρωί απελευθερώνονται ταύροι και καταδιώκουν τους χιλιάδες που τρέχουν για να γλιτώσουν. Μάλιστα, ο Αμερικανός θεωρείται προφανώς από τους ειδικούς, καθώς είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου «Επιβιώστε από την κούρσα με τους ταύρους».

Μόνο που η φετινή του εμπειρία δείχνει ότι ο ίδιος δεν ακολούθησε τις συμβουλές που έδωσε στους άλλους. Ο 32χρονος Αμερικανός που τον έπιασε… αδιάβαστο ο ταύρος, όταν παραπάτησε ενώ τον καταδίωκε ένας ταύρος, που ευτυχώς τον τρύπησε με τα κέρατά του μόνο στο δεξί μηρό.

Ο Αμερικανός πάντως στάθηκε αρκετά τυχερός, καθώς ο βάρους 600 κιλών ταύρος δεν τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο Χίλμαν υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail είναι σε καλή κατάσταση. Όλα αυτά τα έπαθε ο άνθρωπος που- σύμφωνα με το βιβλίο του- είναι ο καλύτερος μη Ισπανός «δρομέας» αυτού του Φεστιβάλ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)