ΗΠΑ - Καναδάς

13 Ιουνίου 2014 12:57

Έσωσε τον οδηγό που κόντεψε να τον σκοτώσει χτυπώντας σε αντλία βενζινάδικου

Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας έσωσε τη ζωή ενός άνδρα και έλαβε βραβείο ανδρείας για αυτό.

-

Ο αστυνομικός, με πολιτικά ρούχα, έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του όταν ένα αυτοκίνητο τράκαρε πάνω στην αντλία βενζίνης, προκαλώντας φωτιά.

Ο 69χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στην αντλία, στην αντίθετη πλευρά από αυτήν που ήταν ο αστυνομικός, καταφέρνοντας να ρίξει κάτω το υπόστεγο, ενώ από την πρόσκρουση προκλήθηκε φωτιά.

Ο αστυνομικός κατάφερε να ξεφύγει, χωρίς να τραυματιστεί και επέστρεψε για να σώσει έναν παγιδευμένο οδηγό που είχε προκαλέσει το ατύχημα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 69χρονος οδηγός έπαθε διαβητικό σοκ εκείνη της στιγμή που έγινε το περιστατικό. Ο ίδιος και ακόμα πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, βραβεύτηκε για την κίνησή του να απεγκλωβίσει τον οδηγό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)