Ασία

11 Ιουνίου 2014 13:23

Μις Ταϊλάνδη: Παραιτήθηκε από τα καλλιστεία Μις Υφήλιος λόγω πολιτικών σχολίων

Παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του στέμματος για τον τίτλο της Μις Υφήλιος η εκπρόσωπος της Ταϊλανδής, λόγω πολιτικών σχολίων που είχε κάνει στο Facebook.

-

Την παραίτησή της από τη διεκδίκηση του στέμματος για τον τίτλο της Μις Υφήλιος ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης, σε συνέντευξη Τύπου, την περασμένη Δευτέρα.

Η 22χρονη στα τέλη του περασμένου χρόνου είχε κάνει ακραίο πολιτικά σχόλια στη σελίδα της στο Facebook.

«Η γη της Ταϊλάνδης είναι βρώμικη λόγω των ανθρώπων που θέλουν να απαλλαγούμε από τη μοναρχία», είχε γράψει μεταξύ άλλων ζητώντας παράλληλα την εκτέλεση των διαδηλωτών και υποστηρικτών της πρώην, πλέον πρωθυπουργού της χώρας Γινγκλούκ Σιναουάτρα.

Την περίοδο εκείνη οι δρόμοι της Μπανγκόγκ ήταν πλημμυρισμένοι από διαδηλωτές που υποστήριζαν την Γινγκλούκ και οι οποίες έγιναν τροχοπέδη για το πραξικόπημα της 22ης Μαΐου, με το οποίο ο στρατός της χώρας ανέλαβε τη διακυβέρνησή της.

Τα σχόλια που ακολούθησαν το δικό της ήταν άκρως επικριτικά, τόσο που την οδήγησαν στην παραίτησή της, όπως εξήγησε η ίδια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)