ΗΠΑ - Καναδάς

16 Μαΐου 2014 16:16

Έξαλλη η Μισέλ με τις... αταξίες του Ομπάμα

Το Enquirer αποκαλύπτει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα απάτησε την Μισέλ Ομπάμα με την Καρολάιν Κένεντι.

-

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν την οικογένεια Ομπάμα, με τον αμερικανό πρόεδρο να επιβεβαιώνει τον τίτλο του άτακτου συζύγου.  

Δημοσίευμα του Enquirer αποκαλύπτει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα απάτησε την Μισέλ Ομπάμα με την Καρολάιν Κένεντι, πρέσβης της αμερικανικής κυβέρνησης στο Τόκιο. 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι εξοργισμένη με αυτά που συμβαίνουν στο γάμο της και κατηγορεί την Καρολάιν, κατηγορώντας την ότι… αποπλανεί τον σύζυγό της.

Η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται πως έγινε πυρ και μανία μετά την επίσκεψη του Μπαράκ στην Ιαπωνία, όπου πήγε μόνος του, ενώ την οργή της Μισέλ προκάλεσαν και οι πικάντικες λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν για τον γάμο τους.

«Ένας πολιτικός αποκάλυψε μυστικά για τον Ομπάμα και τις ατασθαλίες του με τις γυναίκες ενώ ανέφερε και για τις άσκοπες και ατελείωτες δαπάνες της Μισέλ», αποκάλυψε μία πηγή στο The Enquirer.

«Η Μισέλ ντράπηκε πάρα πολύ γι αυτά τα σχόλια και νευρίασε που δεν ήταν εκεί για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Επίσης πιστεύει ότι η Καρολάιν απέτυχε στον ρόλο της σαν πρέσβης καθώς δεν πήρε θέση στο ζήτημα. Εξοργίστηκε τόσο πολύ που έφυγε από τον Λευκό Οίκο και πήγε σε ένα ξενοδοχείο της Βιρτζίνια για να ηρεμήσει», προσθέτει η ίδια πηγή στο περιοδικό.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)