Ευρώπη

05 Μαΐου 2014 22:00

Η ανεργία την μετέτρεψε σε Μήδεια

Άνεργη μητέρα έπνιξε τους δύο γιους της, 2 και 6 ετών, στην μπανιέρα διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

-


«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν», δήλωσε ο εισαγγελέας Φιλιπ Ντελιέ, της περιοχής Ναμίρ, στο Βέλγιο, επικαλούμενος την ομολογία της σύγχρονης Μήδειας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο. Η 27χρονη, εκμεταλλευόμενη την απουσία του συζύγου της από το σπίτι τους, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση, πριν τους πνίξει στη μπανιέρα.

Στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους και όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν, ήδη, στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση».

Ο πατέρας έφυγε από το σπίτι την Κυριακή το πρωί, χωρίς να γνωρίζει ότι τα παιδιά ήταν νεκρά. Το έμαθε όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η 27χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντελιέ.

Η 27χρονη, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)