Ασία

27 Απριλίου 2014 18:10

Ντοκουμέντο μέσα από το πλοίο την ώρα του ναυαγίου

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες που τράβηξε ένας μαθητής μέσα από το νοτιοκορεατικό πλοίο, την ώρα που βυθιζόταν.

-

«Το πλοίο βυθίζεται» έγραφε το μήνυμα αγωνίας που έστειλε ένας μαθητής που επέβαινε στο μοιραίο φέρι, συνοδεύοντας το με φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα του ναυαγίου.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν επιβάτες Sewol, φορώντας τα σωσίβιά τους, την ώρα που τα νερά έχουν αρχίζει να κατακλύζουν το εσωτερικό του νοτιοκορεατικού πλοίου, με αποτέλεσμα αυτό να έχει πάρει κλίση.

Τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο ανέβασε νοτιοκορεατική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος μαθητής συγκαταλέγεται μεταξύ των 115 αγνοουμένων.

Οι δύτες έχουν ανασύρει από το ναυάγιο τις σορούς 187 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους μαθητές ενός σχολείου, που είχαν πάει εκδρομή.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ο πρωθυπουργός της Νοτίου Κορέας υπέβαλε την παραίτηση του, εν μέσω των σφοδρών επικρίσεων που δέχεται η κυβέρνηση για την επιχείρηση διάσωσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)