ΗΠΑ - Καναδάς

15 Απριλίου 2014 18:15

Αρκούδες σκορπούν τον τρόμο στη Φλόριντα

Πέντε αρκούδες επιτέθηκαν σε γυναίκα που έβγαζε τα σκουπίδια έξω από το σπίτι της, ενώ σε μία άλλη συνοικία αστυνομικοί ακινητοποίησαν με αναισθητικό μία αρκούδα που είχε σκαρφαλώσει πάνω σε δέντρο.

-

«Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας μην πεθάνω έτσι…», ψέλλισε η Τέρι Φράνα όταν βρέθηκε αντιμέτωπη… με πέντε αρκούδες, έξω από το γκαράζ του σπιτιού της στην περιοχή Lake Mary της Φλόριντα.

Η Φράνα έβγαλε τα σκουπίδια από το σπίτι και «πάγωσε» αντικρίζοντας πέντε αρκούδες να ψάχνουν φαγητό στον κάδο τον απορριμμάτων. Τυχερή μέσα στην ατυχία της, οι αρκούδες την τραυμάτισαν αλλά όταν σωριάστηκε αιμόφυρτη την άφησαν και απομακρύνθηκαν…

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τη γλίτωσε με 30 ράμματα στο κεφάλι.

Λίγο μακρύτερα, συγκεκριμένα στην περιοχή Panama City της Φλόριντα, οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα για μία αρκούδα που είχε σκαρφαλώσει σε δέντρο στην αυλή ενός σπιτιού.

Με βολή αναισθητικού, την έριξαν από το δέντρο και την αιχμαλώτισαν. Η πτώση ήταν λίγο «ανώμαλη» για την αρκούδα, αφού το προστατευτικό πανί δεν άντεξε τα 120 κιλά της και σκίστηκε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)