Ασία

14 Απριλίου 2014 19:32

Ξέθαψαν μικρό αγόρι και το έφαγαν

Στο Πακιστάν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό.

-


Οι αδελφοί Μοχάμαντ Αρίφ, 35 ετών, και Φάρμαν Άλι, 30 ετών, αποφυλακίσθηκαν το 2013 έχοντας εκτίσει ποινές διετούς φυλάκισης για κανιβαλισμό.

Σύμφωνα το κατηγορητήριο οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει και φάει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο.

Τις τελευταίες ημέρες οι γείτονες των δύο αδελφών, που ζουν στο χωριό Ντάρια της επαρχίας Πουντζάμπ επικοινώνησαν με την αστυνομία καθώς από το σπίτι τους αναδυόταν μια περίεργη μυρωδιά.

«Ερευνήσαμε το σπίτι και βρήκαμε το κεφάλι ενός μικρού αγοριού. Έχουμε συλλάβει έναν από τους δύο αδελφούς, τον Μοχάμαντ Αρίφ, και αναζητούμε τον άλλο», δήλωσε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Αμίρ Αμπντουλάχ.

«(Ο Αρίφ) μας είπε ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο, το έψησαν και το έφαγαν», σημείωσε ο Αμπντουλάχ.

«Στο Πακιστάν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό (…) οπότε συλλάβαμε τον Αρίφ με την κατηγορία της σκύλευσης νεκρών», πρόσθεσε ο διοικητής και διευκρίνισε πως θα υποβάλλουν τον συλληφθέντα «σε ψυχιατρικά τεστ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)