Γενικά

12 Απριλίου 2014 20:25

Ρούπερτ Μέρντοχ: Το «τρίτο πρόσωπο» ήταν ο Τόνι Μπλερ

Ο Τόνι Μπλέρ περνούσε μέρες ολόκληρες στην κρεβατοκάμαρα της πρώην, πλέον, συζύγου του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ

-


Στη φόρα έβγαλε ο μεγιστάνας των media, Ρούπερτ Μέρντοχ τα «άπλυτα» της πρώην συζύγου του Γουέντι Ντενγκ . Τα μοναχικά της βράδια στην Καλιφόρνια τα περνούσε ταΐζοντας στο στόμα τον εραστή της Τόνι Μπλερ, όπως παραδέχεται ο 83χρονος Μέρντοχ στο περιοδικό Fortune.

Το διαζύγιο από την κατά 38 χρόνια νεότερή του Γουέντι δεν έπεσε, πάντως, σαν κεραυνός εν αιθρία. Πολλοί το περίμεναν, καθώς οι φήμες οργίαζαν ενώ το προσωπικό του στο ράντσο της Καλιφόρνια που παρακολουθούσε τις σκηνές απιστίας επιβεβαίωσε στον μεγιστάνα αυτά που αρνείται κατηγορηματικά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Όπως αποκάλυψε ο Μέρντοχ στο Fortune οι δυο παράνομοι εραστές αντάλλασαν, μάλιστα, και mail προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους να ξαναειδωθούν.

Στα μάτια της Γουέντι Ντενγκ, ο Μπλερ ήταν ένας αποφασιστικός, ερωτικός άνδρας με έντονο βλέμμα και καλοσχηματισμένο κορμί...

Η Γουέντι Ντενγκ, από έφηβη στην Κίνα, είχε ένα και μοναδικό στόχο. Μία πλούσια ζωή στις ΗΠΑ. Πρώτα εξασφάλισε την πράσινη κάρτα με δύο αποτυχημένους γάμους, συνέχισε με ΜΒΑ στο Γέηλ και πρακτική στην εφημερίδα News of the World, όπου έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του Μέρντοχ. Λίγο καιρό αργότερα ήταν σύζυγος του μεγιστάνα με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)