Ευρώπη

10 Απριλίου 2014 22:59

Κοινωφελές έργο αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπερλουσκόνι

Προσφέροντας κοινωφελές έργο θα εκτίσει την ποινή του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά από σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

-



Το δικαστήριο του Μιλάνου έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να εκτίσει την ποινή 1 έτους φυλάκισης για την φορολογική απάτη, προσφέροντας κοινωφελές έργο, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, που επικαλέστηκε δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Το δικαστήριο του Μιλάνου εξέτασε το απόγευμα το πώς θα κληθεί να εκτίσει ο Μπερλουσκόνι την ποινή του ενός έτους φυλάκισης, που είχε απομείνει από το σύνολο των τεσσάρων ετών φυλάκισης, που του είχε επιβληθεί για φορολογική απάτη, μετά την παραγραφή των τριών. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υπεράσπιση του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος επιμένει να διεκδικεί ρόλο στην ιταλική πολιτική σκηνή, ζήτησε ο Μπερλουσκόνι να εργαστεί σε ένα κέντρο για την βοήθεια ηλικιωμένων που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν ή σε ένα ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες, λίγο έξω από το Μιλάνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)