Ασία

24 Μαρτίου 2014 16:00

Βρέθηκαν συντρίμμια του Boeing

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του Boeing των μαλαισιανών αερογραμών στον Ινδικό Ωκεανό! Με sms ενημέρωσαν οι μαλαισιανές αρχές τους συγγενείς.

-

Λύση στο μυστήριο φαίνεται πως δίνουν οι εκτεταμένες έρευνες των τελευταίων ωρών για τον εντοπισμό του Boeing 777 της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες.

Σε ανακοίνωσή της η Malaysia Airlines, αναφέρει: «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό». Η ανακοίνωση αυτή εστάλη και με SMS στα κινητά των συγγενών που αγωνιούν εδώ και δύο εβδομάδες για ένα νέο.

Πιθανόν οι εξελίξεις αυτές να έχουν σχέση με την τελευταία αναφορά για αντικείμενα στη θάλασσα, που ήρθαν από αεροπλάνο της Αυστραλίας που μετέχει στις έρευνες. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο αντικείμενα και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την ανάσυρσή τους.

Αυστραλιανό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφος εντόπισε δύο νέα αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Αμποτ. 

Ο αυστραλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε στο κοινοβούλιο ότι αυστραλιανό πλοίο βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπου εντοπίσθηκαν τα δύο αντικείμενα, ένα κυκλικό γκριζοπράσινο και ένα ορθογώνιο χρώματος πορτοκαλί, και ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα ανασύρει εντός των επομένων ωρών.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)