Ευρώπη

14 Μαρτίου 2014 12:38

Βίντεο ντοκουμέντο με τη φυγή του Γιανουκόβιτς από την Ουκρανία

Δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο τι πήρε μαζί του ο έκπτωτος ουκρανός πρόεδρος πριν εγκαταλείψει τη χώρα.

-

Βίντεο ντοκουμέντο, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του προεδρικού μεγάρου της Ουκρανίας, αποκαλύπτει τι έβαλε στις βαλίτσες του ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς φεύγοντας από τη χώρα.

Όπλα, πίνακες ζωγραφικής, χρήματα κι άλλα αντικείμενα αξίας έκαναν φτερά από το υπερπολυτελές μέγαρο στο οποίο περνούσε τη ζωή του ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του και ταξίδεψαν μαζί του στο εξωτερικό όπου αναζήτησε καταφύγιο.

Από τη… μετακόμιση δεν γλίτωσε και το μικρό σκυλάκι, το οποίο πήρε μαζί του ο Ουκρανός έκπτωτος πρόεδρος, που φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα… κατοικίδια.

Στο βίντεο, που οι κάμερες κατέγραψαν στις 22 Φεβρουαρίου, φαίνεται ο Γιανουκόβιτς, συνοδεία των ανδρών της ασφάλειάς του, να σηκώνουν τα πάντα από το «παλάτι» όπου ζούσε ο πρώην πρόεδρος με την οικογένειά του.

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube από τον χρήστη με το όνομα Виктор Хонка, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για προϊόν μοντάζ ή αν το βίντεο είναι αυθεντικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)