Ωκεανία

07 Μαρτίου 2014 07:00

Επέζησε τρώγοντας έντομα στην «έρημο» της Αυστραλίας

Νεαρός Γερμανός τουρίστας που είχε χαθεί σε τεράστια ακατοίκητη περιοχή της Αυστραλίας επέζησε δύο εβδομάδες τρώγοντας έντομα.

-

 

Μετά τον Χοσέ Σαλβαδόρ Αλβαρένγκα, τον ναυαγό του Ειρηνικού που επέζησε πίνοντας αίμα από χελώνες, ακόμη μια ιστορία αγνοούμενου, που κατάφερε να επιζήσει, συγκλονίζει.

Ο Ντανιελ Ντατς 26 ετών, εξαφανίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ έκανε πεζοπορία μεταξύ δύο μικρών πόλεων στο κεντρικό Κουίνσλαντ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή. Εντοπίστηκε μόλις την Πέμπτη από έναν μοτοσικλετιστή κοντά στην πόλη Ουίντοραχ.

Ο νεαρός άνδρας είχε χαθεί εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών καθώς ενώ έκανε πεζοπορία χιλιομέτρωναποκλείστηκε από τις πλημμύρες, σε μια ακατοίκητη περιοχή όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία.

Για να επιβιώσει αναγκάστηκε να τρώει έντομα. «Αν δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας μπορεί να μην το πιστέψετε», δήλωσε ο Μάρκ Χέντερσον, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

«Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει πεινασμένος χάρη στην αφθονία των μυγών που μπορούσε να φάει» είπε ο αστυνομικός. Ο νεαρός Ντάνιελ δεν δέχτηκε ιατρική φροντίδα και όπως είπε ο αστυνομικός Χέντερσον «σίγουρα ήταν πολύ πεινασμένος, αλλά εκτός από αυτό, είναι σε καλή κατάσταση».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)