Ευρώπη

05 Μαρτίου 2014 00:33

«Άκυρο» στον Μπερλουσκόνι για το ταξίδι που ετοίμαζε στο Δουβλίνο

Ιταλικό δικαστήριο απαγόρευσε στον καταδικασμένο για φορολογική απάτη Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ταξιδέψει στο Δουβλίνο για το συνέδριο του ΕΛΚ.

-



Το δικαστήριο του Μιλάνου αποφάσισε να μην επιτρέψει στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να ταξιδέψει στο Δουβλίνο, όπου ήθελε να μεταβεί για να λάβει μέρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Καβαλιέρε είχε αιτηθεί ειδική άδεια προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ιρλανδία, καθώς μετά την οριστική καταδίκη του για φορολογική απάτη στην αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Mediaset, του έχει αφαιρεθεί το διαβατήριο.

Απλώς «εφαρμόστηκε ο νόμος, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις», σχολίαζαν δικαστικές πηγές, την ώρα που η στενή συνεργάτιδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ντανιέλα Σαντανκέ, έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση.

«Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη και εξηγείται μόνον με το ότι κάποιοι δικαστές συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να έχουν μπει στον στίβο της πολιτικής», ανέφεφε η Σαντανκέ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)