ΗΠΑ - Καναδάς

28 Φεβρουαρίου 2014 15:00

Απίστευτη καραμπόλα 96 οχημάτων στον Καναδά

Μια απίστευτη καραμπόλα 96 οχημάτων σημειώθηκε στο Οντάριο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το Τορόντο και τις γύρω περιοχές.

-

Η επαρχιακή αστυνομία έσπευσε στον αυτοκινητόδρομο 89 μη μπορώντας να πιστέψει το μέγεθος της καραμπόλας, η οποία ήταν το αποτέλεσμα της ολισθηρότητας του δρόμου από τον πάγο, αλλά και της περιορισμένης ορατότητας.

Οι αρχές είχαν εκπέμπει σήμα κινδύνου για το κύμα παγετού στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, λόγω της έλευσης ενός ψυχρού κύματος που ήδη έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους δρόμους.

Περιβάλλον Καναδάς εξέδωσε ένα ρολόι squall χιόνι το πρωί της Πέμπτης για την ευρύτερη περιοχή του Τορόντο όπως μια Αρκτική ψυχρό μέτωπο έκανε το δρόμο του μέσα από το νότιο Οντάριο φέρνοντας μαζί μια μπάντα του έντονη χιονόπτωση αναταραχές.

Το ευτυχές είναι ότι δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, αλλά τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε, στο μεγαλύτερο μέρος του, προκειμένου να αποκατασταθούν σταδιακά τα προβλήματα.

Κατάρρευση στέγης από την κακοκαιρία και στις ΗΠΑ

Η στέγη στο κατάστημα Polo Ralph Lauren στην Ταγγέρη κατέρρευσε ξαφνικά χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η κατάρρευση θεωρείται ότι προκλήθηκε από το βάρος του πυκνού χιονιού που είχε καλύψει τη στέγη. Μεγάλα κομμάτια της πρόσοψης του μαγαζιού υποχώρησαν και το εμπορικό κέντρο κι ένα κοντινό εστιατόριο έκλεισαν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)