Ευρώπη

24 Φεβρουαρίου 2014 09:22

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την χλιδή του Γιανουκόβιτς

Τεράστιο σε έκταση είναι το εξοχικό του Βίκτορ Γιανουκόβιτς στα Καρπάθια Όρη.

-



Αγανάκτηση προκάλεσαν στην Ουκρανία οι αποκαλύψεις για την χλιδάτη ζωή που ζούσε ο πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος καθαιρέθηκε από το ουκρανικό κοινοβούλιο και παραμένει άφαντος

Εν τω μεταξύ, το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο φέρεται να δείχνει τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας να εγκαταλείπει την έπαυλή του με ελικόπτερο.

Μετά τις εικόνες από την βίλα του Γιανουκόβιτς, αλλά και το «χρυσό» γιοτ του που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, τώρα άνοιξαν οι πόρτες και από το υπερπολυτελές εξοχικό του στα Καρπάθια Όρη. 

Η εξοχική κατοικία είναι γνωστή με το όνομα «Synohora»,  που σημαίνει μπλε βουνά, και βρίσκεται στους πρόποδες ενός δάσους κοντά στο χωριό Huta, που απέχει περίπου 650 χιλιόμετρα από το Κίεβο.

Χτίστηκε το 2001 και ήταν η χειμερινή κατοικία του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Λενίντ Κούτσμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιανουκόβιτς ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για να το επισκευάσει και πιθανόν να το επεκτείνει.

Εκτός από ένα τεράστιο οίκημα και μια μικρή λίμνη στην μια πλευρά, υπάρχουν καταλύματα με αρκούδες, φασιανούς και αγριόχοιρους.

Οι πόρτες της τεράστιας αυτής εξοχικής κατοικίας άνοιξαν την Κυριακή και εκατοντάδες Ουκρανοί πήγαν για να δουν από κοντά την τεράστια αυτή έκταση, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει το μισό μέγεθος του Μονακό.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)