Αφρική

03 Φεβρουαρίου 2014 16:48

Πλαστικές επεμβάσεις χωρίς ολική αναισθησία έκανε ο Καντάφι

Εμφυτεύματα σιλικόνης και μαλλιών έκανε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, όπως αποκαλύπτει σε ντοκιμαντέρ του BBC ο βραζιλιάνος χειρουργός του.

-

Λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του δολοφονηθέντος δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ο βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός Λιάσια Ριμπέιρο αποκαλύπτει σε ντοκιμαντέρ του BBC 4 πως είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις εμφύτευσης σιλικόνης και μαλλιών.

«Ήθελε εμφυτεύματα σιλικόνης γιατί ως άνθρωπος της ερήμου είχε άσχημο δέρμα, ενώ του είχαμε κάνει και προσθετική μαλλιών», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο δρ. Ριμπέιρο, φημισμένος πλαστικός χειρουργός, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο βραζιλιάνος χειρουργός εξηγεί πως ορισμένες από αυτές τις επεμβάσεις πραγματοποιούνταν τις πρώτες πρωινές ώρες στο καταφύγιο του Καντάφι, χωρίς ολική αναισθησία. Ο λόγος; Οι φόβοι του πρώην δικτάτορα της Λιβύης για απόπειρα δολοφονίας του.

«Οι εγχειρήσεις πραγματοποιούνταν μόνο με τοπική αναισθησία. Όχι ολική», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του BBC 4, προσθέτοντας «Ο Καντάφι φοβόταν πως κάποιος μπορεί να τον δολοφονούσε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)