Τουρκία

30 Ιανουαρίου 2014 17:35

Ολόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αξίας 50 χιλιάδων ευρώ

Η πρόσφατη ομιλία του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν στη Σμύρνη με τη χρήση ολογράμματος, η οποία περισσότερο θέμα έγινε στο εξωτερικό παρά στην Τουρκία δεν στοίχισε και τόσο φτηνά!

-

Ο υπέρμαχος της ταπεινότητας και ο εκφραστής των λαϊκών και φτωχών στρωμάτων της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε περίπου 50 χιλιάδες ευρώ για να βγει το ολόγραμμά του αυτό στην Σμύρνη.

Είναι μία νέα τεχνολογία και -όπως αποκαλύπτει σήμερα ο τουρκικός τύπος- το κάθε λεπτό κοστίζει από 3 χιλιάδες έως 8 χιλιάδες ευρώ.


Η ομιλία του Ερντογάν στη Σμύρνη κράτησε 10 λεπτά και το γεγονός ότι ήταν όρθιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, δηλαδή το ολόγραμμα είχε περίπου 2,5 μέτρα ύψος, ‘σήκωσε’ και την τιμή. Υπολογίζεται ότι στοίχισε γύρω στα 50 χιλιάδες ευρώ.


Αυτήν την τεχνολογία την ανέπτυξε η δανέζικη εταιρεία Poly Vision, η οποία έχει παράρτημα και στην Τουρκία και μάλιστα ετοιμάζει και για άλλους 10 πολιτικούς τέτοια ‘εμφάνιση’ ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός χρειάστηκε να πάει σε ειδικό στούντιο με ειδικά μηχανήματα για να δώσει την ομιλία του και να βγει το αποτέλεσμα που βγήκε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)